Trimsalon A La Professionelle gaat met haar tijd mee

Hoewel Arlett Geenen-Van Dijk al sinds 1989 gediplomeerd hondentrimster is en het vak een waar ambacht is, gaat zij met haar tijd mee en maakt zij gebruik van nieuwe technieken en inzichten. Hot item op dit moment is Asian Fusion Grooming en uiteraard is Arlett als echte vakvrouw op de hoogte van deze nieuwe mode in hondentrimmersland.

Asian Fusion Grooming is een combinatie van de traditionele modellen gecombineerd met de huidige trends uit Japan, Korea en Taiwan. De stijlen uit deze Aziatische landen is voor de Nederlandse smaak vaak iets te extreem, maar zijn enorm creatief en voor de vakidioten een ware uitdaging, omdat ze veel techniek en vaardigheden vereisen van de trimmer. Hoewel Asian Fusion Grooming ook op grote rassen toegepast kan worden, zijn vooral kleine hondenrassen met lang of wollig haar het meest geschikt. Typische kenmerken voor Asian Fusion Grooming zijn een rond hoofd en snuitje, ronde oren passend bij het hoofd, uitgesproken staart, lange en volbehaarde benen en soms in combinatie met het gebruik van accessoires zoals lintjes, extensions en kleurtjes.

Bij Trimsalon A La Professionelle kunt u uiteraard ook terecht voor een alledaagse snit of het showklaar maken van uw viervoeter.